Medianyheter

25-åriga tjejen blir upphetsad av att leva som en bebis – spenderar 3 000 kr i månaden på blöjor som hennes följare betalar för

Paigey bor på den amerikanska östkusten, och varje morgon när hon vaknar upp i sin stora spjälsäng byter hon blöjor på sig själv och påbörjar sin dag. Hon lever sitt liv som en vuxen bebis och blir sexuellt upphetsad av det.

Hon spenderar 3 000 kronor i månaden på blöjor, skriver Daily Mail. Hon har levt som en vuxen bebis sedan hon var 18 år gammal. Hon hittade tusentals likasinnade på nätet och detta gjorde att hon vågade ta steget och leva ut sin fetish.

– Jag har alltid tyckt om leksaker och skrattat åt saker om bara barn brukar skratta åt. Jag samlar på dockor och Barbies och älskar att leka med mina gosedjur, säger Paigey till Daily Mail.

Paigey spelar in videoklipp och tar bilder på sig själv som hon sedan laddar upp på sin hemsida, och där kan hennes följare donera pengar till henne.

Inte offentligt

Paigey håller sin livsstil privat och skulle aldrig visa upp sig i bebiskläder offentligt.

– Jag kanske klär mig barnsligt men du kommer aldrig få se mig dricka ur en flaska eller ha en napp i munnen ute bland folk, jag är väldigt diskret säger Paigey till Daily Mail och fortsätter.

– Vi är ju fortfarande fungerande vuxna som har dagliga bestyr, samtidigt som vi lever den här livsstilen, säger Paigey till Daily Mail.

Både hat och kärlek

Hennes närmaste har accepterat Paigey, men hon möts också av mycket hat.

– Beter man sig som att det vore helt normalt så kommer andra att uppfatta det likadant. När jag får hat så brukar jag strunta i att svara, mestadels handlar det om folk som ifrågasätter min intelligens och inte förstår hur man kan vilja leva så här, säger Paigey till Daily Mail.

Vill att fler ska vara öppna

– Men jag får också väldigt många varma meddelanden där folk tackar mig för att jag är så offentlig som jag faktiskt är, säger Paigey till Daily Mail.

På hennes Youtube-kanal pratar hon öppet om sin livsstil. Hon vill att fler ska våga leva öppet.

– Man är aldrig ensam, det finns massor av information på nätet där man kan få hjälp med att hitta sin plats i den här kulturen, säger Paigey till Daily Mail.

Vad tycker du om detta? Kommentera gärna på Facebook men tänk på att hålla god ton.

Albin Ferm