Medianyheter

Dagnys nya hälsobesked – efter hemska fallolyckan

Det var för ungefär en månad sedan som Dagny Carlsson, 108, skrev på sin blogg om att hon hade ramlat.

Dagny är en stor förebild för många av oss, och jag själv hoppas också få uppleva min 100-års dag.

Vid olyckan skrev Dagny så här på sin blogg om vad som hade hänt:

”När jag idag skulle på promenad med Elena råkade jag snubbla och föll som en sten i gatan. Jag bröt varken armar eller men fick ett stort sår  ovanför höger ögonbryn”, skrev Dagny.

Nu ger Dagny ett nytt besked efter den hemska fallolyckan:

”Jag har fortfarande plåsterlapp över högra ögonbrynet som är hopsytt med flera stygn. Dessa skall jag bli av med nästa vecka är det sagt. I övrigt mår jag bra fast jag livnär mig på industriprodukter”, skriver hon på sin blogg.

Och hon passar också på att säga så här om coronapandemin:

”Den här coronaepandemin tråkar ut mig. Jag har inte det minsta roligt och tiden sniglar fram, Jag vill inte klaga i onödan men lite missnöje med sakernas tillstånd kan man väl ändå få lov att anföra, Om inte hemtjänsten kom och skingrade tristessen lite då och då skulle jag nog krevera. Jag är tacksam för att de finns”, skriver hon.

Dela gärna detta vidare om du också är glad över att Dagny mår bättre!

Albin Ferm