Medianyheter

Ett fint samtal vid ett sista möte..

Pappan och hans dotter gav varandra en stor kram på flygplatsen. Båda visste att detta antagligen var deras sista möte – han var gammal och hade inte långt kvar, hon bodde långt bort och kunde inte hälsa på så ofta.

Till sist hade det blivit dags för henne att gå till gaten.
” Jag älskar dig. Jag önskar dig tillräckligt!” sa pappan till sin dotter.

”Jag älskar dig också, pappa. Jag önskar dig tillräckligt”.
” Det är en önskan som gått generation till generation i vår familj” Svarade mannen. ”Det betyder: Jag önskar till tillräckligt mycket sol för att ditt liv ska vara ljust. Jag önskar dig tillräckligt mycket regn för att du ska kunna uppskatta solen.

Jag önskar dig tillräckligt mycket lycka för att du ska bevara livslusten. Jag önskar dig tillräckligt mycket sorg för att även små glädjeämnen ska verka stora.

Jag önskar dig tillräckligt många vinster för att du ska få allt du behöver. Jag önskar dig tillräckligt många förluster för att du ska uppskatta allt du har.
Jag önskar dig tillräckligt många välkomnande för att du ska klara av det slutgiltiga avskedet”

Värt att tänka på!!