Medianyheter

Flickan springer skrikande ut från sovrummet – Nu varnar hennes mamma för DETTA!

Idag använder nästan alla mobiltelefoner, oavsett om man är gammal eller ung. Mobiltelefonen är fantastisk när man vill kommunicera med vänner och familj. Men mobilen kan också leda till hemska konsekvenser. En tjej som precis hade fått en ny mobiltelefon var med om något hemskt, som tyvärr kan drabba oss alla.

13-årige Gabbie fick en ny mobiltelefon i present. Hon hade länge önskat sig en ny och blev därför överlycklig när hon fick en ny.

Men en morgon kommer hon skrikande ut ur sitt sovrum och hennes mamma Jackie Fedro tror inte sina ögon när hon ser vad som har hänt. Nu vill hon varna alla för att inte göra samma misstag som hennes dotter gjorde.

Gabbie hade haft sin mobiltelefon i sängen medan den laddades. Av misstag hade telefonens sladd kommit i kontakt med hennes smycken. Detta resulterade i att el överfördes till hennes smycken och gav henne brännmärken runt halsen och skadade henne allvarligt. Men detta är långt ifrån det värsta.

Detta kan hända med alla mobiltelefoner oavsett märke, modell eller laddningssladd. Så om du själv brukar ladda mobilen samtidigt som du använder den så kan du råka ut för precis samma sak. 

Det gäller därför att vara mycket uppmärksam och noga med hur man laddar mobilen. Annars kan det sluta i fullständig katastrof.

Dela denna varningen med dina vänner, så dom också blir uppmärksammade på detta!