Medianyheter

Flickvän skickade lättklädda – då ser han detaljen som avslöjar hennes lömska hemlighet

Möjligheten att kommunicera via nätet kan vara både positivt och negativt. Det häftiga är att man när som helst och i princip var som helst hålla kontakten med sina nära och kära oavsett vart i världen man befinner sig. Men ens hemligheter kan lika väl avslöjas om man inte tänker sig för.

Det sistnämnda var den här tjejen Chelsea med om, vilket är bra för hennes partner, men hon ångrar nog sig rejält.

Det var på en jobbresa som Chelsea tyckte att det var en bra idé att uppmuntra sin partner med lite lättklädda bilder. Båda bilderna skickades via appen Snapchat och det fick hon snart ångra.

”Jag ska gå och lägga mig snart”, skriver hon.

”En till före sängdags ;)”

Chelsea förväntade sig förmodligen några berömmande kommentarer eller någon bild tillbaka, men istället avslöjande han henne genast med en fråga i ett SMS.

”Jag svär, älskling”

Han undrade vem det var som var med henne på hotellrummet. Han fick tillbaka som svar att hon är helt själv och satt kameran på timer – men det gick killen inte på.

”Sluta ljug – jag vet att du inte är ensam.”

”Jo, det är jag! Jag svär, älskling – du vet att jag aldrig skulle vara otrogen.”

Men hon hade redan tabbat sig rejält för att kunna snacka sig ur situationen. Hennes kille hade uppmärksammat detaljen på andra bilden, som Chelsea förmodligen inte tänkte på innan hon skickade iväg bilden.

Om man tittar noga så ser man ett par herrskor under bänken på andra bilden. Chelsea blev alltså avslöjad genom sina egna bilder hon skickade till sin partner.

Synd för henne, men bra för hennes partner att sanningen kom fram.

”Jag klarar inte av det här igen. Jag ringer min advokat.”, skriver killen.

Vad tycker ni? Förtjänar Chelsea en andra chans?

Redaktionen tycker dock att det är rätt åt henne, för det är aldrig någonsin okej att vara otrogen! 

Albin Ferm