Medianyheter

Forskare: Detta är världens mest farliga sexställningar

Om du någon gång har haft det mysigt i sänghalmen med din partner, är du nog beredd att hålla med om att det är bland det bästa som finns. Men i sänghalmen brukar nog de flesta par använda sig av ungefär samma ställningar. Kanske har man en favorit som alltid får dig att komma. Eller så har man några stycken som man varierar sig mellan under själva akten.

Men forskare har fastslagit det finns en del sexställningar som inte är bra för oss människor. En del kan vara rent av skadlig och bör därför inte utföras under en akt.

Du kommer därför ta del av alla dom ställningar som inte är bra, och därmed kallas för världens farligaste sexställningar.

Genom att känna till dessa kan du försöka undvika dom och därmed inte riskera något. Du får även höra mer om varför dom inte anses vara bra. Vi hade inte en tanke på att dessa kunde vara så dåliga, men man lär sig alltid något nytt vilket ibland är väldigt bra.

När man vet vilka dessa är så är det nog bäst att rekommendera att man håller sig till dom som är bra, och därmed skippar dom farliga.

Se alla olika ställningar i videoklippet här nedanför, och dela det vidare med dina vänner.