Medianyheter

Forskarna: Drick Tequila och gå ner i vikt – är chockade över resultatet!

Att gå ner vikt kan ofta vara väldigt krävande och innebär nästan alltid att man måste väja bort godsaker för att äta och dricka nyttigare. Men nu har några forskare upptäckt att man kan gå ner i vikt genom att dricka tequila. Man har hittat ett tydligt samband mellan viktminskning och att dricka just tequila. Vem hade egentligen kunnat föreställa sig att tequila har en bra effekt när det kommer till att gå ner i vikt?

Man ska dock inte förknippa att dricka alkohol med att gå ner i vikt, och att dricka alkohol i stora mängder ska man aldrig göra. Men just tequila har kunnat visa på att man kan tappa vikt effektivt.

När man ser hur det funkar kan man inget annat än bli lite imponerad. Eller vad säger du?

Forskare har kunnat visa att tequila har en god effekt på att gå ner i vikt.

Forskare har kunnat visa att tequila har en god effekt på att gå ner i vikt.

När man hör om effekterna är det verkligen svårt att inte bli chockad.

När man hör om effekterna är det verkligen svårt att inte bli chockad.

Men hur kommer det sig då egentligen att tequila är så bra? Jo, det beror på en av ingredienserna det är gjort av, Agavekaktusen. Det är ett naturligt sötningsmedel som skapar en mättnadskänsla, vilket gör det lättare att äta mindre. Men man ska inte glömma att tequila har en bitter smak och att man aldrig ska dricka för mycket.

Se mer om hur det funkar och vilka resultat det kan ge i klippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner!

Se mer i klippet här under:

Albin Ferm