Medianyheter

Har du snabbnudlar hemma? Då ska du kasta dem omedelbart! Det här är anledningen!

Snabbnudlar är både gott och billigt enligt många. Det därför många studenter ofta lever på det eftersom man under studentkåren inte har det alltför bra ekonomiskt.

Och att man äter mycket nudlar i asiatiska länder har knappast undgått någon. Men att åta nudlar har nu visat sig vara farligt för dig och din hälsa. Det man tidigare trott varit bra visar sig nu vara tvärtom.

Forskning visar att just nudlar har en negativ effekt på din hälsa. Nudlar kan öka risken för att drabbas av hjärtsjukdomar , slaganfall och diabetes.

Men störst risk ska det tydligen vara för kvinnor, men både män och kvinnor ska se upp med äta snabbnudlar.

Att kvinnor är extra utsatta beror på att det finns en stor risk att utveckla metabolt syndrom från snabbnudlar. Förpackningarna med snabbnudlar innehåller vanligtvis en kemikalie som heter bisfenol A. Denna kemikalie blockerar många olika hormoner, särskilt östrogen, från att skickas ut genom kroppen på rätt sätt.

Så även om snabbnudlar både kan vara gott och extremt billigt, bör man se upp när man funderat på att äta det. Att äta det någon gång ibland går väl för sig, men att äta det ofta kan sluta i katastrof.

Dela denna VIKTIGA information med dina vänner, så dom också blir medvetna om detta!

Se mer i videoklippet här under.

Albin Ferm