Medianyheter

”Min man nätdejtar och vi har bokat träff – han vet inte att det är jag”

En tråd på Familjeliv har dragit ner många skratt den senaste tiden. Här är historien om den svenska kvinnan som lurade sin man på en nätdejtingsida.

DEL 1

”Godmorgon alla söta FLare 

För ett tag sen så hade min sambo glömt att stänga av datorn, även lämnat alla flikar uppe.
Facebook, youtube och en dejtingsida.

Blev lite nyfiken på dejtingsidan, men då jag inte vill snoka så kollade jag bara hans användarnamn, loggade ut alla hans flikar och registrerade mig på dejtingsidan.

Sökte sen på hans användarnamn.

Enligt hans profil så är han en trevlig och glad singelkille på 23 år som gillar bilar,teknik, musik och mysiga hemmakvällar ( vadå klyschigt ? )

Han hade inga bilder på sig själv.

Jag lade ner en hel halvtimme på att skriva ihop en fin presentation, en 21 årig sensuell kvinna med passion för god mat, vin, choklad och äventyrliga partynätter ( haha )

På dejtingsidan så har man förresten en öppen gästbok som alla kan läsa vad han har fått där, många inlägg slutar med ”puss och kram”, speciellt en kvinna verkar han skriva mycket med.

Men iallafall, jag skrev ett meddelande till honom, lite sådär alldagligt hur läget var, vad han gjorde idag osv.

Min sambo svarade på det, mycket flörtiga meddelanden som innehöll ohälsosamt många ”;)” och redan i första meddelandet skrev han Puss sötnos.

Jag hade väldigt kul ett tag när vi satt i varsitt rum eller jag i soffan och han 3 meter bort med sin dator, han helt ovetandes om vem den sensuella kvinnan är.

Efter några dagar så ville han träffas, för lyckligt nog så bodde vi i samma stad !

Kan förresten visa några exempel på vad han skrivit till min hittepåkaraktär.

”Mmm du låter verkligen gosig, längtar tills jag får se dig och kanske hålla din hand”

”Hur smakar dina läppar ? jag tror att dom smakar som en sommardag i Juli”( ?? uh sliskigt )

” Ska snart gå och lägga mig, så trist med en tom säng bara, kallt, en riktigt fin kvinna skulle värma upp , är du den kvinnan kanske ?” (Ja mer än du tror)

” Lite trist att du inte vill visa en bild på dig själv,men spännande, jag vet att jag inte kommer att bli besviken ” (Haha we will see)

”Godnatt jag längtar efter dig, det är som att vi har träffats förut, ska bli så underbart att träffa dig”( oh ja gubben, det har vi allt)

Självklart är jag besviken och arg , jag älskar honom, men jag vill sätta dit honom ordentligt för detta.

Om han är berädd på att inse att han gör fel, och vill vara med mig så vill jag försöka, men den stora tilliten jag hade är nu inte lika stor.

Vi har iallafall bokat träff, IKVÄLL, klockan 20.00 , på en kinarestaurang, dagen efter vi bokade dejten via våra chattmeddelanden så påpekade jag att jag idag ska hjälpa min väninna som flyttat att måla en vägg, så det lär inte bli misstänksamt.

Men jag är nervös, för att träffa min egen sambo, vad ska jag säga liksom.

Funderar på att gå fram till honom , räcka fram handen o göra en presentation med namnet jag använt på datesidan”

Läs mer: Gå vidare till Del 2

Albin Ferm